LEGALITATEA ACTIVITATII VIDEOCHAT

In Romania activitatea videochat este o activitate legala, atata timp cat se respecta prevederile legale, ca in orice alt business de prestari servicii.

VIDEOCHAT

Videochatul reprezinta cel mai bine platit job greu din piata romaneasca. Totusi nu te teme, un studio precum ChatStudio, face ca totul sa para o joaca.

DETALIAT

LEGALITATE

Sunt cateva secrete si detalii ale acestei activitati care le-am descoperit impreuna cu o mare firma de avocatura. Aceste detalii fac din activitatea de videochat, o activitate legala din toate punctele de vedere. In mare activitatea de videochat este reglementata de legea Nr. 196/2003 si completarile ulterioare din legea Nr. 496/2004.

Cu toate acestea mai sunt si o serie de alte aspecte care fac diferenta intre o afacere videochat legala si una ilegala. Ca in orice alta activitate care implica computere trebuie sa existe o licenta de folosire a tuturor programelor instalate pe computerele de lucru. Ca in orice activitate comerciala, angajatii trebuie sa fie angajati cu forme legale si sa lucreze in cadrul unei companii formate legal. Ca in orice activitate comerciala, trebuiesc platite impozite si taxe la stat aferente castigurilor angajatilor pe de-o parte si castigurilor societatii comerciale pe de alta parte. Aceste aspecte plus legile care reglementeaza activitatea tuturor societatilor comerciale conclud in legalitatea activitatii de videochat. In acest domeniu este interzisa colaborarea cu persoane sub 18 ani. Colaborarea cu companii care nu respecta aceste aspecte ale activitatii pot aduce prejudicii inclusiv modelului videochat, asa ca in cazul in care consideri ca lucrand cu un studio ilegal nu va atrage nici un fel raspundere asupra ta, s-ar putea sa ai neplaceri si sa constati opusul.

Este foarte simplu sa fii in siguranta, alege sa lucrezi cu un studio legal, iti poate aduce multe beneficii.

NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

 • TRAINER personal din prima zi;
 • SUPORT TEHNIC 24/24;
 • PLATI la data fixata in contract;
 • 100% legal si transparent;
 • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
 • in Despre Videochat, Videochat la ChatStudio

  România este pe primul loc în lume la videochat

  Industria videochatului prosperă pe zi ce trece. Tot mai multe studiouri se deschid și tot mai multe tinere aleg să practice această meserie. Fie că decid să lucreze de acasă, fie că optează pentru un job legal într-un studio profesional, câștigurile sunt destul de însemnate pe ambele părți. În ultimii ani, acest job a început...
 • in Videochat la ChatStudio

  Videochatul prin ochii bărbaților

  Cu toții știm că români sunt mult în urmă în ceea ce privește mentalitatea. Poate sunt chiar una dintre cele mai în urmă țări din domeniul acesta de dezvoltare. Ce-i drept, în orașele mari, oamenii au început să devină oarecum mai „open-minded” însă în satele mici și tradiționale, unele idei sunt bătute în cuie de...
TOP