CE ESTE UN STUDIO DE VIDEOCHAT?

Locul in care modelele videochat fac performanta financiara, se numeste studio videochat. Un spatiu amenjat specific pentru a desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

DETALIAT

CE ESTE UN STUDIO VIDEOCHAT

Poate de multe ori te-ai intrebat ce este un studio videochat, si de ce sa colaborezi cu o astfel de firma este in avantajul tau direct. Un studio videochat iti ofera multiple avantaje dar cel mai ales comoditate.
Un studio videochat este spatiul special amenajat cu dotari moderne, aparatura de ultima generatie, iluminat adecvat, conexiune internet ultra rapida, stabila si decor profesional, destinat activitatii de videochat la inalta calitate. Un studio de videochat trebuie sa indeplineasca o serie de conditii exigente pentru a se putea auto-intitula un studio profesional. Din pacate foarte putine din studioul de pe piata de videochat din Bucuresti, Romania, indeplinesc aceste conditii.
Un studio de videochat trebuie sa puna la dispozita modelului toate conditiile necesare pentru desfasurarea activitatii de hostess vide-chat in cele mai bune conditii, cu un randament maxim. Numarul crescut de studiouri de videochat de pe piata au creat de altfel si un sablon de diferentiere intre tipurile de locatii si managementul acestora. In randurile ce urmeaza rubrica “CUM STIU DACA UN STUDIO ESTE PROFESIONAL SAU NU?!” – prezinta un sablon in care vei putea sa iti faci o idee asupra tipului de studio in care esti angajata, sau cu care doresti sa incepi o colaborare.

CUM ALEG UN STUDIO VIDEOCHAT PROFESIONAL?

1. Locatia este centrala? Studiul este amenajat singur in cladire? *1 A: DA B: NU
2. Accesul la mijloacele de transport este facil? A: DA B: NU
3. Accesul in locatie este securizat? A: DA B: NU
4. Camerele sunt individuale? Poti folosi sunetul? A: DA B: NU
5. Exista serviciu de curatenie zilnic? A: DA B: NU
6. Studioul este dotat cu vestiare individuale? A: DA B: NU
7. Studioul este dotat cu camere video profesionale? *2 A: DA B: NU
8. Studioul este dotat cu multiple conexiuni internet stabile si rapide? *3 A: DA B: NU
9. Studioul are amenajata o zona de relaxare/pauza dotata modern? A: DA B: NU
10. Studioul are amenajata o zona de machiaj pentru modele? A: DA B: NU
11. Studioul ofera initiere si training profesional modelelor? A: DA B: NU
12. Studioul ofer suport tehnic si suport modele rapid si eficient? A: DA B: NU
13. Studioul ofer sedinte foto profrsionale gratuite in cadrul locatiei? A: DA B: NU
14. Studioul are un regulament intern bine pus la punct care sanctioneaza abaterile? *4 A: DA B: NU
*1 – Daca studioul se afla la bloc intr-un apartament, exceptand situatia cand ocupa un interg etaj, aveti de-a face un studio unde ochii vecinilor va vor pandi permanent, nu considerm acest aspect profesional.
*2 – Prin camera video profesionala intelegem o camera video de inalta calitate (chiar HD) care poate fi comandata din telecomanda – stanga, dreapta, sus, jos, zoom. Un webcam ramane un webcam, nu este o camera profesionala.
*3 – O conexiune rapida si stabila este considerata conexiunea care iti permite sa transmiti imaginea in format HD, fara fluctuatii, fara intreruperi, fara pagini albe, fara erori, fara blocari, s.a.m.d.
*4 – Un regulament, nu inseamna ca trebuie sa curga amenzile! Inseamna respectarea clara, bine definita, a unor reguli de bun simt, reguli care si tu ti le doresti la randul tau din partea conducerii studioului. Nu exista “LASA MA CA MERGE SI ASA!”, in domeniul videochat.

Ce ai raspuns la intrebarile de mai sus? Daca raspunsurile tale sunt cel putin de 12 ori pozitive (DA), inseamna ca ai gasit un studio de video-chat profesional. Poti desfasura cu succes activitatea de model video chat, si probabil rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Daca raspunsurile tale au cel putin 3 raspunsuri negative (NU), inseamna ca ai de-a face cu un studio mic, dezorganizat, in care nu vei putea face performanta. Sansele tale de evolutie si de imbunatatire intr-un astfel de studio sunt si raman mici. Daca vei incepe/continua sa colaborezi cu un astfel de studio este alegerea ta, insa ar trebui sa iti reconsideri alegerea si sa te orientezi catre un studio care are ce sa iti ofere.

In cautarile tale alege studioul care iti ofera ceea ce trebuie de fapt sa primesti!

TOP Call Now Button