CREZI CA ESTE COMPLICAT JOBUL UNUI MODEL VIDEOCHAT?

In imaginile de mai jos vei vedea ce inseamna in videochat sau o sedinta foto profesionala in cadrul ChatStudio. Astfel vei avea cel mai bun exemplu despre cat de “dificil” este cel mai bine platit job greu, un exemplu evident ca si tu poti face asta, cu un minim efort.

VIDEOCHAT

Videochatul reprezinta cel mai bine platit job greu din piata romaneasca. Totusi nu te teme, un studio precum ChatStudio, face ca totul sa para o joaca.

Exemplu sedinta foto profesionala la studioul videochat ChatStudio.

Din acest motiv noi numim jobul de model videochat, unul dintre cele mai usoare joburi de hostess din zilele noastre. Iti dai seama ce ar insemna sa stai de vorba cu un prieten sau o prietena si sa castigi bani in acest timp? Iti dai seama ce simplu este sa cunosti tot felul de oameni din toata lumea, oameni care platesc pentru a te vedea prin intermediul camerei video si pentru a iti vorbi? E ca si cum ai fi un fel de entertainer, unul foarte bine platit. Modelele din imaginile de mai jos sunt fac parte din colectivul ChatStudio si le multumim pentru acceptul lor de a aparea in aceste clipuri de prezentare. Cu ajutorul experientei si dotarilor noastre pe platformele videochat, ele au realizat cresteri constante de la luna la luna, incadrate intre 40% si 200%.

Exemplu sesiune platita chat privat la studioul videochat ChatStudio.

Ce parere ai? Nu-i asa ca este foarte simplu? Aceste modele videochat, modele care le vezi in imaginile de mai sus, lucreaza pentru aproximativ 2$ pentru fiecare minut de conversatie privata. Lucreaza este mult spus, ele isi fac prieteni, comunica prin intermediul microfonului sau a tastaturii cu oameni din toata lumea, danseaza, zambesc, rad, asculta, sau sunt senzuale. Cam la asta se rezuma activitatea unui model videochat. Bineinteles ca sunt si multe alte trucuri care sa atraga membrii in conversatiile private, pentru ca de aici vei castiga bani, nu? Dar acestea sunt secretele noastre profesionale, pe care ti le vom impartasi in perioada de training care este in totalitate gratuita. Inca un motiv in plus sa lucrezi cu noi!
NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

  • TRAINER personal din prima zi;
  • SUPORT TEHNIC 24/24;
  • PLATI la data fixata in contract;
  • 100% legal si transparent;
  • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
TOP Call Now Button