Laura – 26 Ani

Lucrez in videochat de cand m-am mutat in Bucuresti, acum 6 ani. Am citit despre aceasta activitate pe internet, am aflat ca este foarte banoasa si am vrut imediat sa incerc si eu, de acasa.
A fost foarte complicat pana am reusit sa imi fac propriul cont pe LiveJasmin. Chiar ajunsesem sa cred ca nu o sa reusesc singura sa lucrez de acasa, dar am reusit. Surpriza, insa, a fost ca nu reuseam sa fac mai mult de 60 $ – 100 $ pe perioada de plata. Petreceam foarte mult timp online si totusi fara rezultat. Spre bucuria mea parintii mei ma sustineau financiar, asa ca rezultatul dezatruos, din cariera mea de model videochat independent nu mi-a facut probleme. Totusi mi-as fi dorit sa fiu pe picioarele mele, sa nu mai depind de banii alor mei.
Intr-o zi am primit un mesaj pe un forum din domeniu despre ChatStudio, unul dintre studiourile profesionale din Bucuresti, Romania. Nu prea mi-a suras ideea cu studioul, mai ales ca am citit ca de multe ori in studiouri modelele nu isi primesc banii sau nu sunt tratate bine, dar din curiozitate am intrat pe site-ul www.chatstudio.ro. Am gasit foarte multe explicatii interesante, raspunsuri la toate intrebarile mele si mai ales multe oferte interesante. Am decis sa merg la un interviu sa vad din curiozitate cum este.
Parea prea frumos sa fie adevarat. Din experienta, nu ma conving asa de usor de ceva si am la inceput nu am putut sa ma impac cu ideea ca totul este real. Fata prietenoasa cu care am discutat mi-a simtit ezitarea si mi-a propus sa incerc o saptamana dupa care sa ma decid daca vreau sa raman sau nu.
O saptamana a fost suficient. Nu credeam ca exista conditii atat de bune in studio, si ca se poate sa ating un nivel atat de inalt de incasari. Cel mai important a fost trainingul si atitudinea trainerului care m-a facut sa am incredere in mine. Am invatat mici trucuri care m-au transformat intr-un model de top, rapid.
Acum am o lista impresionanta de ‘amici’ si castig intr-o zi cat castigam inainte intr-o luna.