Corian – 23 Ani

Pana sa lucrez aici nu am mai lucrat in domeniul videochat. Aveam un job part time, deoarece, sunt studenta si timpul liber este destul de pretios. Intr-o zi am venit impreuna cu prietena mea Cami ca sa isi ia salariul de la locul ei de munca. Stiam ca lucreaza la un studio de videochat, dar nu eram interesata de domeniu.
Am ajuns la adresa respectiva, o vila mare, frumoasa. Am intrat impreuna, era foarte frumos inauntru, totul iti inspira lux si incredere. De la etaj cred se auzeau multe fete care radeau, glumeau. Era o atmosfera foarte ciudata, nu stiam cum sa ies mai repede pe usa. In 2 minute totul s-a terminat, prietena mea a semna, a primit salariul si am plecat.
Am mers impreuna la o cafenea sa mai stam un pic la barfa mai ales ca am un program destul de lejer cu tot cu facultate. Am ramas surprinsa cand am aflat cati bani primise prietena mea in ziua aceea. 5000 RON. Am zis razand „WOW ce de bani, sunt pe 2 luni nu?”. Nu, este paymentul meu pe ultima luna, ca nu prea am avut timp sa ajung la munca, si am lucrat mai putin ca de obiciei.
Nu imi venea sa cred. Eu ma chinuiam 6 – 8 ore pe zi pentru 1000 RON si ea castigase banii astia „ca nu prea a avut timp de munca”. Am zis ca nu se poate asa ceva, si vreau si eu sa incerc neaparat. La inceput cei de la studioul videochat ChatStudio mi-au propus un salariu garantat de 1000 RON ca sa imi acopere actualul salariu, chiar daca stiam doar limba Engleza. In prima luna am castigat dublu. 2000 RON, doar distrandu-ma, era parca un vis. Acum castig in medie in jur de 4000 – 5000 RON lunar. Parca stau acasa pe Yahoo, si castig bani pentru asta, este cel mai usor job. Sincer, imi pare rau ca nu am vrut sa incerc acest job mai din timp, si m-am chinuit pe un salariu de 1000 RON 2 ani de zile…