Ana – 22 Ani

Locuiam cu parintii si sora mea intr-un apartament de doua camere. Acum 2 ani am descoperit videochatul si mi s-a parut o modalitate foarte buna de a ma putea intretine singura, mai ales ca la varsta mea nu as fi avut cum sa castig la fel avand orice alt un job. As fi vrut sa lucrez acasa, dar nu dispuneam de spatiu si nici bani de echipament, camera, calculator, internet, asa ca am inceput sa lucrez pe la studiouri de videochat. Am fost pacalita de doua ori cu banii de la asa-zisi patroni care ne promiteau totul la inceput si de fapt nu faceau decat sa ne minta. M-am tot mutam de la un studio la altul, sperand sa gasesc un patron cat de cat corect si care sa ma respecte, dar fara noroc. Am abandonat ideea si mi-am vazut in continuare doar de facultate.
Intr-o zi m-am intalnit la mall cu o fosta colega pe care am cunoscut-o la unul dintre studiourile la care am lucrat mai de mult. Chiar nu am recunoscut-o, arata superb, era mult schimbata. Era incarcata de sacose de la magazine si mi-a spus ca se relaxeaza un pic la shopping. Parea ciudat, parca imi venea sa o intreb cum de isi permite atatea lucruri si cum de arata asa bine. Ezitand un pic am intrebat-o. Mi-a zis ca lucreaza tot la un studio videochat, dar de data asta la un studio profesional, cel mai bun studio, imi spunea ea.
Am insistat sa vin si eu sa incerc sa lucrez o perioada. Cand am ajuns la interviu parca nu imi venea sa cred. Mi s-a explicat cu zambetul pe buze ca tot ceea ce stiu eu despre videochat trebuie sa uit, si ca de astazi incepe prima mea zi de experienta in domeniu. Nu credeam ca exista si astfel de oameni respectuosi si instruiti pana sa ajung la ChatStudio.
Acum am 1 an de cand lucrez la ChatStudio si este cea mai bune alegerea care am facut-o ever. I-am multumit colegei mele de cateva ori ca mi-a iesit in cale, si acum suntem cele mai bune prietene. Nu as renunta niciodata la ChatStudio mai ales ca aici am invatat ce inseamna de fapt videochatul, si cum pot castiga un salariu pe zi doar din vorbe.