VIDEOCHAT

Videochatul reprezinta cel mai bine platit job greu din piata romaneasca. Totusi nu te teme, un studio precum ChatStudio, face ca totul sa para o joaca.

DETALIAT

PROGRAMUL DE LUCRU AL MODELELOR VIDEOCHAT

Ca model videochat iti poti organiza programul in multe feluri. In orice situatie iti poti imparti timpul in asa fel incat sa iti fie tie convenabil.

Si modelele videochat se duc la liceu, la facultate, au prieteni, familii sau au copii. Pentru toata lumea timpul este important, de aceea noi incercam sa te ajutam sa iti faci programul in functie de viata ta personala, sau sociala.

model-videochat-program-de-zimodel-videochat-program-de-noapte

Astfel poti opta sa lucrezi de ZI(dimineata sau dupa-amiaza) sau de NOAPTE dupa placul si nevoile tale, ulterior putand sa schimbi oricand programul ales in orice alta varianta. In ambele cazuri este indicat sa poti lucra cel putin 40 de ore saptamanal, pentru a obtine un rezultat optim si pe masura asteptarilor tale de la domeniul videochat. In fiecare tip de program exista cel putin o ora pauza de masa sau recreere.

Din pacate nu acceptam colaborarea cu modele de acasa, sau modele care doresc sa lucreze o parte din studio si restul de acasa.
NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

  • TRAINER personal din prima zi;
  • SUPORT TEHNIC 24/24;
  • PLATI la data fixata in contract;
  • 100% legal si transparent;
  • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
TOP Call Now Button