VIDEOCHAT

Videochatul reprezinta cel mai bine platit job greu din piata romaneasca. Totusi nu te teme, un studio precum ChatStudio, face ca totul sa para o joaca.

DETALIAT

CASTIGURILE MODELELOR DIN CHATSTUDIO

Castigurile din videochat difera la fiecare model. Suma pe care un model o poate castiga este o ecuatie cu foarte multe variabile. Cele mai multe tin de studioul in care lucreaza.

Nimeni niciodata nu poate garanta unui viitor model videochat inca de la interviu:
"-Tu vei castiga atat"
In afara cazurilor in care se discuta un salariu garantat orice suma propusa " Tu vei castiga ATAT ! " este o minciuna. Exista sansa ca la un moment dat sa suferi o mare dezamagire, sperand la un castig mare promis din prima. Conform experientei noastre in videochat, un model videochat poate genera de la 500 € la 8000 € si mai mult. Bineinteles ca in orice alt job atingerea unor sume record presupune implicarea studioului videochat pentru promovarea modelului respectiv, cat si a modelului videochat pentru o imagine de nota 10. In urmatoarele exemple vei afla care sunt criteriile pentru ca un model sa castige sumele fabuloase despre care se vorbeste in videochat.

categoria castiguri videochat aModel INCEPATOR - Model fara experienta in domeniul videochat.
Un astfel de model fara experienta in domeniul videochat poate genera un minim de 500 € lunar. Bineinteles, castigul poate urca in cazul unui model incepator la peste 2500 € lunar din prima luna de activitate, dar aceste cazuri sunt mai rare, data fiind lipsa de experienta in domeniul videochat. Urmatorul pas, modelul mediu, reprezinta modelul cu cel putin 3 luni de experienta si training in domeniul videochat, cat si cunoasterea a minim o limba straina la nivel mediu.

 

categoria castiguri videochat bModel MEDIU - Model cu cel putin 3 luni experienta in domeniul videochat.
Un astfel de model cu cel putin 3 luni experienta in domeniul videochat poate genera un minim de 1500 € lunar. Bineinteles, castigul poate urca in cazul unui model mediu la peste 3000 € lunar imediat dupa inceperea activitatii, dar aceste cazuri nu sunt foarte dese, data fiind lipsa de experienta pe platforma de videochat ChatStudio.ro. Urmatorul pas, modelul avansat, reprezinta modelul cel putin 6 luni de experienta in domeniul videochat, cat si cunoasterea a 2 limbi straine nivel mediu.

 

categoria castiguri videochat cModel AVANSAT - Model cu cel putin 6 luni experienta in domeniul videochat.
Un astfel de model cu cel putin 6 luni experienta in domeniul videochat poate genera un minim de 2000 € lunar. Bineinteles, castigul poate urca in cazul unui model avansat la peste 4000 € lunar imediat la inceperea activitatii, dar aceste cazuri nu sunt dese, data fiind perioada de acomodare cu siteurile noi. Urmatorul pas, modelul expert, reprezinta modelul cu 24 luni de experienta in domeniul videochat, cat si cunoasterea a cel putin 2 limbi straine nivel avansat conversational.

 

categoria castiguri videochat dModel EXPERT - Model cu 24 luni experienta in domeniul videochat.
Un astfel de model expert in domeniul videochat poate genera un minim de 3000 € lunar. Bineinteles, castigul poate urca in cazul unui model expert la peste 6000 € lunar. Asta presupune experienta deosebita, abilitati conversationale avansate, cat si cel putin 2 limbi straine nivel avansat. Felul in care modelul se prezinta in camera de chat cat si aspectul unui model expert contribuie la atingerea acestor sume. Un model expert are o atitudine degajata si are un raspuns sigur la orice intrebare.

Nu este greu deloc sa ajungi un model de top. In cazul sumelor vehiculate mai sus ne referim la modelele care lucreaza in studioul nostru.

Trebuie sa stii de la inceput, chiar daca ai lucrat cate 2 luni in 6 studiouri, asta nu inseamna un an de experienta. Din contra se poate ca metoda ta de lucru sa fie foarte gresita, si sa treaca mult timp pana sa ajungi sa intelegi de fapt ce si cum trebuie sa faci pentru a reusi. Daca ai lucrat de acasa si 3 ani, asta nu inseamna ca ai experienta. Noi consideram ca experienta unui model videochat ChatStudio incepe din ziua in care acel model lucreaza prima ora la noi in studio videochat Bucuresti. De acolo inainte evolutia poate fi rapida, precum in cele mai multe cazuri, sau lenta, precum am intalnit intr-un numar redus de situatii. Aceste aspecte din urma depind doar de tine!

NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

  • TRAINER personal din prima zi;
  • SUPORT TEHNIC 24/24;
  • PLATI la data fixata in contract;
  • 100% legal si transparent;
  • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
TOP Call Now Button