DESPRE VIDEOCHAT

Videochatul a fost inca de la inceputurile sale o activitate extrem de bine platita.
Videochatul este impartit in 2 categorii:
1. Videochatul NonAdult – in care conversatiile nu au caracter sexual si nu implica nuditate.
2. Videochatul Adult – in care conversatiile pot avea ocazional caracter sexual, si continut explicit iar la aprecierea modelului videochat pot implica nuditate.

VIDEOCHAT

Videochatul reprezinta cel mai bine platit job greu din piata romaneasca. Totusi nu te teme, un studio precum ChatStudio, face ca totul sa para o joaca.

ISTORIA VIDEOCHATULUI

IN ROMANIA

Videochatul a aparut timid in anul 1999 - 2000. Privind inapoi in timp nimic nu se compara cu ceea ce vedem acum in domeniu, dar lucrurile au evoluat incet si sigur intr-o singura directie si anume spre profesionalism.

INCEPUTUL

1996 – Au aparut primele siteuri de videochat printre care IFriends, Flirt4Free si CamsAtHome.
1998 – In lume au aparut primele studiouri de videochat, slab dotate, din cauza costurilor foarte ridicate ale echipa mentului necesar acestei activitati.
2001 – A inceput sa se raspandeasca din ce in ce mai mult activitatea de videochat, atat organizata in studiouri cat si independent de catre foste modele.
2003 – Videochatul apare pentru primele dati in presa, incercandu-se asocierea domeniului cu prostitutia, acuzatii dovedite nefondate ulterior.

ANII DE AUR

2004 – Apare prima lege care reglemen teaza in oarecare masura si domeniul de activitate al studiourilor de videochat, cu completarile ulterioare. 2006 – Incep sa apara si primele cazuri de ilegalitati comise in organziarea activitatilor de videochat.
2009 – Apar primele informatii pozitive despre activitatea de videochat in Romania (ProTV – Romania te iubesc – cu amabilitatea AVCStudio).
2010 – Apar pe piata firme specializate in recrutarea si indrumarea modelelor videochat in aceasta activitate. Acest business devine din ce in ce mai bine promovat, vazut si capata o latura profesionala.

ACTUALITATE

2011 – Au loc descinderi la studiourile ilegale din Bucuresti, unde lucrau modele videochat fara forme legale si fara declararea incasarilor.
2012 – Apar din ce in ce mai multe detalii legate de activitatea de videochat. Marile studiouri, acum in legalitate, intra intr-o competitie directa pe piata, recrutand prin conditii moderne si oferte convenabile.
2015 – Totul devine profesional 100% si doar echipele puternice castiga in domeniu. Videochatul din studio devine cea mai profitabile activitate.
2017 – Urmeaza un an interesant, cu multe evenimente si "turbulente", revenim cu retrospectiva in 2018.

NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

  • TRAINER personal din prima zi;
  • SUPORT TEHNIC 24/24;
  • PLATI la data fixata in contract;
  • 100% legal si transparent;
  • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
TOP Call Now Button