STUDIO VIDEOCHAT

Spatiul special amenajat pentru desfsurarea activitatilor de videochat in conditii optime.

DETALIAT

DOTARI STUDIO

In permanenta dorinta de a putea oferi conditii cat mai bune si performanta maxima modelelor noastre videochat, investim permanent in imbunatatirea fiecarui aspect al studioului videochat ChatStudio.

In acest fel va punem la dispozitie tehnologie de ultima generatie. Iti punem la dispozitie computere performante care nu se blocheaza si care nu au nevoie de intretinere in timp ce tu lucrezi. Iti puntem la dispozitie camere video HD cu telecomanda care le poti controla de la distanta stanga, dreapta, sus, jos, zoom, fara a fi nevoie sa te duci in dreptul camerei sa o muti cu mana, cum se practica in alte studiouri. De asemenea vei avea parte de camere individuale pentru fiecare model, nu vei avea contact vizual cu colega ta. In fiecare camera unde este necesar este AerConditionat sau Incalzire. Spatiile de relaxare sunt dotate modern, cu televizoare LCD, loc de luat masa, diverse accesorii in bucatarie cum ar fi plita electrica, cuptor microunde, frigidere, filtre cafea, distribuitor sucuri si snacksuri.

Fumatul NU este permis in studioul ChatStudio iar noi nu incurajam si nu sustinem acest obiciei. Fiecare camera de munca este construita si decorata individual cu simplitate si bun gust. Iluminatul este de buna calitate, si va pune in valoare calitatea transmisiunii video in format HD. Totul este special gandit pentru fiecare camera in parte pentru ca in final membrii sa fie atrasi pur si simplu in camera ta de chat. Camerele sunt intretinute periodic, si orice defectiuni ale spatiului de munca sunt remediate in cel mai scurt timp. Serviciul de curatenie actioneaza zilnic, iar intretinerea periodica are loc la sfarsitul fiecarei ture de lucru.

Noi astfel ne dorim ca tu sa te simti in studioul nostru ca acasa la tine. Vrem ca tu sa apreciezi ceea ce noi iti punem la dispozitie si sa nu distrugi munca unei intregi echipe. Doar asa vei putea fi mereu multumita de conditiile oferite in studioul videochat ChatStudio.

NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

 • TRAINER personal din prima zi;
 • SUPORT TEHNIC 24/24;
 • PLATI la data fixata in contract;
 • 100% legal si transparent;
 • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
 • in Despre Videochat, Videochat la ChatStudio

  România este pe primul loc în lume la videochat

  Industria videochatului prosperă pe zi ce trece. Tot mai multe studiouri se deschid și tot mai multe tinere aleg să practice această meserie. Fie că decid să lucreze de acasă, fie că optează pentru un job legal într-un studio profesional, câștigurile sunt destul de însemnate pe ambele părți. În ultimii ani, acest job a început...
 • in Videochat la ChatStudio

  Videochatul prin ochii bărbaților

  Cu toții știm că români sunt mult în urmă în ceea ce privește mentalitatea. Poate sunt chiar una dintre cele mai în urmă țări din domeniul acesta de dezvoltare. Ce-i drept, în orașele mari, oamenii au început să devină oarecum mai „open-minded” însă în satele mici și tradiționale, unele idei sunt bătute în cuie de...
TOP