LEGALITATEA ACTIVITATII VIDEOCHAT

In Romania activitatea videochat este o activitate legala, atata timp cat se respecta prevederile legale, ca in orice alt business de prestari servicii.

VIDEOCHAT

Videochatul reprezinta cel mai bine platit job greu din piata romaneasca. Totusi nu te teme, un studio precum ChatStudio, face ca totul sa para o joaca.

DETALIAT

CUM A INCEPUT TOTUL

In anul 2002 aparea pe piata un nou studio videochat. VCHAT era numele si isi propunea sa cucereasca piata din Bucuresti, la acea vreme necunoscuta de prea multe astfel de studiouri videochat.

Un colectiv tanar, mic dat hotarat, care a incercat sa faca fata prejudecatilor si mintilor inchise la acea vreme. Si a reusit chiar! In anul 2004 a aparut unul din primele siteuri de recrutare modele videochat numit www.vchat.ro. Povestea a continuat. In 2006 numele VCHAT a fost lasat in umbra in favoarea ChatStudio, care isi propunea sa construiasca un proiect mult mai amplu si mai complex, dar in final s-a bazat pe calitate si nu pe cantitate. Am preferat sa ne respectam modelele, sa le ajutam, sa le indrumam si sa vedem cum isi “traiesc viata” efectiv langa noi. ChatStudio este si va ramane un nume curat si apreciat de catre modele in istoria videochatului din Bucuresti. 10 ani de respect si succes alaturi de modelele videochat.

Suntem si vom ramane un nume pe piata romaneasca de videochat, si precum alti veterani ai domeniului nu ne vom schimba niciodata identitatea. Nu ne-am dezamagit niciodata modelele, si nu le-am tradat increderea oferita. Am excelat mereu prin calitate, si pe cat posibil prin imbunatatirea permanenta a conditiilor de munca cat si recrutarea de noi siteuri partenere. Calitatea, Onestitatea si Respectul sunt cei 3 owneri ai businessului creat de noi. Chiar daca peste ani conducerea s-a schimbat, mentalitatea si managementul au ramas aceleasi. Vrei sa vezi despre ce inseamna cu adevarat videochat intr-un studio profesional?

Intre timp au aparut si altii care au incercat sa ne foloseasca numele pentru a asocia businessul lor videochat cu respectul si calitatea oferita de ChatStudio. Toti acestia au dat dovada de lipsa de profesionism si poate si astazi inca mai cauta un alt brand in spatele caruia sa isi ascunda ESECUL.

DETALIAT

AVANTAJE SI DEZAVANTAJE

Vino alaturi de noi sa iti aratam ce inseamna succesul in videochat. Vino alaturi de noi sa vezi ce inseamna de fapt conditii de lux in acest domeniu. Vino sa vezi ce inseamna sa fii respectata ca om si ca model videochat.

Iti vom pune la dispozitie toate cunostintele noastre din domeniu, toata experienta noastra acumultata in toti acesti ani. Te vom indruma ca si tu la randul tau sa ajungi un model de top, si intr-o buna zi sa fii multumita ca in timp ce ai citit aceste randuri ne-ai ales pe noi. Noi iti multumim de pe acum si ne propunem sa iti punem la dispozitie:

Dupa cum vezi, noi ne propunem sa nu fim doar un alt studio in drumul tau din activitatea videochat. Noi ne propunem sa fim acel studio care sa fie mereu alaturi de tine si care la randul sau sa lucreze pentru tine, ca tu MODELUL, motorul afacerii noastre sa fii pe deplin multumita.

NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

  • TRAINER personal din prima zi;
  • SUPORT TEHNIC 24/24;
  • PLATI la data fixata in contract;
  • 100% legal si transparent;
  • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
TOP Call Now Button