ALEGEREA UNUI STUDIO

Un studio, nu este doar un simplu loc de munca, ci va fi partenerul tau de business pentru o lunga perioada de timp probabil. Alege intelept, alege ChatStudio.

9 MOTIVE PENTRU CARE SA NE ALEGI PE NOI

Ne-am gandit sa iti prezentam cat mai multe motive, care le vom numi avantaje, in cazul in care te vei decide sa colaborezi cu noi. Incepem?

DETALIAT

9 MOTIVE, SAU 18...

1. Iti alegi singura programul saptamanal – Tu iti alegi tura pe care vei lucra in ziua in care doresti sa vii la munca. Programul ti-l poti schimba oricand, tu alegi cand vii la munca.
2. Vei beneficia de contract din prima zi – Astfel vei putea sa iti iei adeverinta de asigurat pentru doctor, sau sa soliciti un imprumut de la banca. Vei beneficia de somaj, si cand va fi cazul de pensie.
3. Ai parte de sedinte foto si training profesional gratuit – Vei beneficia de instruire profesionala, ghid de limbi straine si mai multe sedinte foto si video la diferite perioade de la angajare. Totul gratuit pentru ca te apreciem.
4. Nu ti se impune nici un target – In unele studiouri videochat ti se impune sa faci o anumita suma de bani pentru a primi comision de 75% de exemplu. La noi nu, oricat faci ti se va plati corect.
5. Beneficiezi de suport tehnic non stop – Oricand esti la munca, si intampini o problema tehnica va fi cineva care sa te ajute in cel mai scurt timp. Astfel tu nu vei avea intreruperi in programul de lucru.
6. Acces securizat si destinat exclusiv angajatilor – In studioul nostru au acces doar angajatii firmei. Nu primim parinti, prieteni, frati sau surori. Intimitatea ta este cea mai de pret.
7. Plata garantata a tuturor incasarilor – Pe tine ca model videochat in studioul ChatStudio.ro nu te afecteaza cu nimic daca noi nu ne primim banii de la unul din siteurile partenere. Tu vei fi platita oricum!
8. O relatie profesionala bazata pe respect, mult respect – In studioul nostru videochat respectul este foarte important. Ne respectam modelele si le apreciem. Toata lumea este egala, fara diferente.
9. Toate dotarile sunt intretinute in permanenta – Toate dotarile si anexele studioului sunt mentinute in permanenta in stare perfecta de functionare si sunt mereu de ultima generatie. Pentru ca tu sa ai tot confortul.
10. Primesti bonusuri si participi la concursuri – Ca model angajat al studioului videochat ChatStudio.ro din Bucuresti, ai parte de bonusuri, ai acces la concursurile si iesirile in timpul liber organizate de noi. Pentru ca meriti!
11. Ai parte de cele mai profitabile siteuri exclusiv – Pentru ca ChatStudio.ro este un operator videochat important si cu vechime pe piata, avem contracte exclusive cu cele mai profitabile siteuri din domeniul videochat!
12. La noi in studio videochat nu primesti penalizari – Spre deosebire de alte studiouri videochat, la noi in studio, in Bucuresti, nu vei primi penalizari. Banii tai sunt doar ai tai si nu atentam la ei.
13. Ai parte de confidentialitate totala – Datele tale personale si faptul ca lucrezi la noi sunt confidentiale. Siteurile pe care lucrezi au accesul romanilor blocat, ca tu sa nu iti faci griji ca te va vedea cineva cunoscut.
14. Ai parte de intimitate – In studioul nostru videochat posturile de lucru sunt separate, modelele videochat putand opta pentru a sta singure sau impreuna cu o colega in camera de lucru.
15. Nu te va vedea nimeni cunoscut “pe videochat” – Siteurile cu care studioul videochat ChatStudio.ro lucreaza au accesul Romaniei (sau oricarei alte tari la cerere) blocat. Astfel nu te va vedea nici un cunoscut(a).
16. Iti oferim salariu garantat – In cazul in care optezi sa devii model in studioul videochat ChatStudio.ro noi iti oferim posibilitatea de a opta pentru un salariu garantat intre 1000 RON si 1500 RON. Ca sa te simti in siguranta.
17. Nu colaboram cu baieti sau cupluri – Din cauza lipsei de cerere pentru modele de sex masculin nu colaboram cu baieti. Din motive de moralitate si legalitate nu colaboram cu cupluri de nici un fel (b-f, f-f, b-b).
18. Poti lucra pe cate siteuri vrei – In studioul videochat ChatStudio.ro poti alege dintr-un numar de 25 de siteuri videochat, iar daca doresti cont pe un anume site, noi ti-l putem crea in cel mai scurt timp.

NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

  • TRAINER personal din prima zi;
  • SUPORT TEHNIC 24/24;
  • PLATI la data fixata in contract;
  • 100% legal si transparent;
  • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
TOP Call Now Button