SALARIU GARANTAT

Iti este teama ca un job in videochat nu iti va aduce castigurile de care toate lumea vorbeste? Sau ai cheltuieli carora trebuie sa le faci fata? Nimic mai simplu. Noi iti oferim salariu garantat de 3800 RON. Pentru ca tu sa nu ai nici o grija.

DE CE SA ALEGI CHATSTUDIO

Chiar asa, de ce sa ne alegi tocmai pe noi, cand sunt atatea oferte?!

Pentru ca in studioul videochat ChatStudio modelele au castiguri foarte bune. Pentru ca in studioul videochat ChatStudio totul este mereu curat si functional. Pentru ca in studioul videochat ChatStudio respectul si onestitatea sunt pe primul loc. Pentru ca in studioul videochat ChatStudio din Bucuresti salariile sunt platite mereu la timp. Motive sunt multe am putea scrie pagini, dar ramane la aprecierea ta daca le vei descoperi sau nu. Noi doar iti propunem.

In studioul nostru videochat vei intalni un colectiv tanar, mereu cu zambetul pe buze. Si bineinteles noi te vom motiva si te vom ajuta sa castigi o gramada de bani!

colectiv modele videochatsalariu model videochat

In locatiile studioului videochat ChatStudio vei avea parte de cele mai bune conditii de munca. Noi doar iti transmitem ceea ce peste 100 de modele pot confirma!

Cel mai bun comision.
Lucrand cu noi vei avea parte de cel mai bun comision alaturi de preturi maxime pe minutul de videochat. ATENTIE! Multe studiouri ofera comisioane mari dar pretul pe minut este foarte mic. Nu te lasa pacalita! Noi incercam sa iti oferim ce este mai bun pentru tine, si vrem sa ne ramai fidela perioada indelungata. De acceea iti oferim transparenta totala!
Cele mai bune conditii de munca.
Locatiile intretinute in permanenta si echipamentele mereu imbunatatite vor concluziona in cele mai bune conditii de munca. Este important sa primesti exact ceea ce ai nevoie pentru a putea lucra in conditii bune. Degeaba ai solar si masaj gratuit daca in fiecare zi computerul de la studio se blocheaza… Acum revenind la studioul videochat ChatStudio, la noi chiar ai solar gratuit. Si computerele nu se blocheaza niciodata!

NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

  • TRAINER personal din prima zi;
  • SUPORT TEHNIC 24/24;
  • PLATI la data fixata in contract;
  • 100% legal si transparent;
  • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
TOP Call Now Button