VIDEOCHAT

Videochatul reprezinta cel mai bine platit job greu din piata romaneasca. Totusi nu te teme, un studio precum ChatStudio, face ca totul sa para o joaca.

DESPRE CHATSTUDIO

Locatii Centrale

Sediile studioului videochat ChatStudio se afla in locatii centrale din Bucuresti, in zone usor accesibile in imediata apropiere a mijloacelor de transport, metrou si taxi.

Conditii de Lux

Sediile studioului videochat ChatStudio sunt amenajate in locatii moderne, cu dotari de ultima generatie care va ofera tot comfortul necesar desfasurarii activitatii.

Contract Legal

In sediile studioului videochat ChatStudio modelele semneaza contractul din prima zi de munca. Astfel modelului videochat i se ofera siguranta 100%.

Confidential 100%

Noi garantam modelelor videochat din studioul ChatStudio ca vor avea parte de confidentialitate 100% si le vom proteja identitatea pe siteurile videochat.

Comision Maxim

In studioul videochat ChatStudio vei primi cel mai bun comsion.
Astfel vei obtine castiguri lunare intre 500 $ si 4000 $. Nu esti sigura? Opteaza pentru salariul garantat de 500 $. Ai incredere in noi, avem ce sa iti oferim.

Program la Alegere

Pentru ca timpul tau liber este important, noi te lasam sa alegi cand lucrezi.
Fie ca vrei sa te duci la liceu sau facultate, sau ca vrei sa ai timp liber la alegere, noi iti oferim variante de program care sa iti respect dorintele si nevoile.

Bonusuri Consistente

Studioul ChatStudio iti ofer cel mai mare bonus pentru “Colega Noua”.
“Colega Noua” este numele celei mai noi campanii de promovare a studioului videochat ChatStudio. Ne prezinti o colega noua si iti oferim in schimb 300 $ BONUS!

NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

 • TRAINER personal din prima zi;
 • SUPORT TEHNIC 24/24;
 • PLATI la data fixata in contract;
 • 100% legal si transparent;
 • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
 • in Despre Videochat, Videochat la ChatStudio

  România este pe primul loc în lume la videochat

  Industria videochatului prosperă pe zi ce trece. Tot mai multe studiouri se deschid și tot mai multe tinere aleg să practice această meserie. Fie că decid să lucreze de acasă, fie că optează pentru un job legal într-un studio profesional, câștigurile sunt destul de însemnate pe ambele părți. În ultimii ani, acest job a început...
 • in Videochat la ChatStudio

  Videochatul prin ochii bărbaților

  Cu toții știm că români sunt mult în urmă în ceea ce privește mentalitatea. Poate sunt chiar una dintre cele mai în urmă țări din domeniul acesta de dezvoltare. Ce-i drept, în orașele mari, oamenii au început să devină oarecum mai „open-minded” însă în satele mici și tradiționale, unele idei sunt bătute în cuie de...
TOP