VIDEOCHAT

Videochatul reprezinta cel mai bine platit job greu din piata romaneasca. Totusi nu te teme, un studio precum ChatStudio, face ca totul sa para o joaca.

DESPRE CHATSTUDIO

Locatii Centrale

Sediile studioului videochat ChatStudio se afla in locatii centrale din Bucuresti, in zone usor accesibile in imediata apropiere a mijloacelor de transport, metrou si taxi.

Conditii de Lux

Sediile studioului videochat ChatStudio sunt amenajate in locatii moderne, cu dotari de ultima generatie care va ofera tot comfortul necesar desfasurarii activitatii.

Contract Legal

In sediile studioului videochat ChatStudio modelele semneaza contractul din prima zi de munca. Astfel modelului videochat i se ofera siguranta 100%.

Confidential 100%

Noi garantam modelelor videochat din studioul ChatStudio ca vor avea parte de confidentialitate 100% si le vom proteja identitatea pe siteurile videochat.

Comision Maxim

In studioul videochat ChatStudio vei primi cel mai bun comsion.
Astfel vei obtine castiguri lunare intre 500 $ si 4000 $. Nu esti sigura? Opteaza pentru salariul garantat de 500 $. Ai incredere in noi, avem ce sa iti oferim.

Program la Alegere

Pentru ca timpul tau liber este important, noi te lasam sa alegi cand lucrezi.
Fie ca vrei sa te duci la liceu sau facultate, sau ca vrei sa ai timp liber la alegere, noi iti oferim variante de program care sa iti respect dorintele si nevoile.

Bonusuri Consistente

Studioul ChatStudio iti ofer cel mai mare bonus pentru “Colega Noua”.
“Colega Noua” este numele celei mai noi campanii de promovare a studioului videochat ChatStudio. Ne prezinti o colega noua si iti oferim in schimb 300 $ BONUS!

NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

 • TRAINER personal din prima zi;
 • SUPORT TEHNIC 24/24;
 • PLATI la data fixata in contract;
 • 100% legal si transparent;
 • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
 • in Videochat la ChatStudio

  Femeia moderna în tendințe

  Dacă privim puțin în trecut, a existat o vreme în care femeile erau complet lipsite de drepturi. O bună bucată de vreme ele au acceptat această soartă, fără a se gândi că ar putea schimba ceva. Însă, după o vreme, din ce în ce mai multe femei au început să-și dorească altceva și refuzau să...
 • in Despre ChatStudio, Despre Videochat, Videochat la ChatStudio

  De ce videochat?

  O întrebare simplă, pe care mulți dintre voi v-ați pus-o la un moment dat: De ce să alegi să faci videochat? Pe cât de simplă este întrebarea pe atât de simplu este și răspunsul, pentru că videochatul este un job de viitor. Dar ce face videochat-ul job-ul anului 2018? Dacă trăiești în România într-un oraș...
TOP