CONDITII PRESELECTIE

Conditiile pe care tu trebuie sa le implinesti pentru a deveni model videochat sunt simple. Nu este nimic complicat.
Vrei sa devii model videochat in echipa ChatStudio? Nimic mai simplu. Indeplineste cateva conditii simple si te poti considera ca si angaajta. Noi te primim in urma unui interviu, cu preselectie simpla.

DETALIAT

SALARIZARE SI BONUSURI CARE SA ITI REDEA ZAMBETUL

Fie ca iti doresti un salariu garantat, sau un comision bun, noi iti facem cea mai buna oferta. Pentru ca ne dorim sa colaboram cu tine!

De aceea in cazul in care ai deja un loc de munca si nu esti sigura ca vei castiga suficient din videochat, noi iti putem oferi un salariu garantat, mediu de 500 $ si poate ajunge pana la 1000 $. Tu trebuie sa indeplinesti doar niste conditii minime, si banii sunt ai tai! Ne dorim ca tu sa fii fericita si alaturi de noi sa iti indeplinesti toate visele care in timp ce citesti aceste randuri par a fi atat de departe...

modelul videochat isi cumpara masina

Iti oferim 300 $ BONUS pentru fiecare colega noua care se angajeaza prin intermediul tau in cadrul studioului nostru videochat din Bucuresti. Nimic mai simplu, imagineaza-ti ce ar insemna ca prin intermediul tau sa angajam 3 modele videochat?! Ai primi aproape 1000 $ doar facand fericite 3 prietene (sau actuale colege la locul tau de munca). Nu-i asa ca e simplu? In afara de acest BONUS vei avea parte de concursuri lunare sau trimestriale, cu premii in valoare de peste 3000 €. Astfel tragand linie la sfarsitul lunii vei realiza ca ai castigat in videochat poate un comision de 80% din totalul castigurilor tale. Cum suna asta?

Munca la videochat, asta daca distractia se poate numi munca, va fi cea mai profitabila etapa a vietii tale. Imagineaza-ti ca iti poti cumpara o masina noua la fiecare 6 luni, imagineaza-ti ca intr-un an poti strange bani ca sa iti cumperi o garsoniera, imagineaza-ti ca poti contracta un credit pentru un apartament si il poti plati intr-un timp foarte scurt, imagineaza-ti ca nu va mai exista nimic din ceea ce tu ti-ai dorit, care lucrand la studioul videochat ChatStudio, sa nu iti poti permite sa cumperi.

NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

 • TRAINER personal din prima zi;
 • SUPORT TEHNIC 24/24;
 • PLATI la data fixata in contract;
 • 100% legal si transparent;
 • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
 • in Despre Videochat, Videochat la ChatStudio

  România este pe primul loc în lume la videochat

  Industria videochatului prosperă pe zi ce trece. Tot mai multe studiouri se deschid și tot mai multe tinere aleg să practice această meserie. Fie că decid să lucreze de acasă, fie că optează pentru un job legal într-un studio profesional, câștigurile sunt destul de însemnate pe ambele părți. În ultimii ani, acest job a început...
 • in Videochat la ChatStudio

  Videochatul prin ochii bărbaților

  Cu toții știm că români sunt mult în urmă în ceea ce privește mentalitatea. Poate sunt chiar una dintre cele mai în urmă țări din domeniul acesta de dezvoltare. Ce-i drept, în orașele mari, oamenii au început să devină oarecum mai „open-minded” însă în satele mici și tradiționale, unele idei sunt bătute în cuie de...
TOP