VIDEOCHAT

Videochatul reprezinta cel mai bine platit job greu din piata romaneasca. Totusi nu te teme, un studio precum ChatStudio, face ca totul sa para o joaca.

DETALIAT

CONFIDENTIALITATEA IN STUDIOUL CHATSTUDIO

Probabil unul dintre cele mai importante aspecte al activitatii de videochat, este confidentialitatea identitatii si a datelor personale ale modelelor videochat.

confidentialitate model videochatIn studioul video-chat ChatStudio, preocuparea noastra numarul unu este sa asiguram confortul psihic al modelelor noastre, constand in intimitate si confidentialitate desavarsita. In domeniul videochat, este foarte simplu sa capturezi poze sau imagini cu modelele in sesiunile de tip free sau sesiunile private. Echipa noastra este special instruita si specializata pe detectarea oricaror imagini sau filmulete care ar putea pune in pericol identitatea si confidentialitatea modelului videochat. Urmarim in permanenta siteurile de videochat partenere care ar putea distribui astfel de materiale, cu modelele noastre videochat, si in cazul in care apar, le stergem imediat.

De asemenea luam atitudine si in cazul imaginilor sau filmuletelor postatate de membrii chiar daca scopul acestora este promovarea unui model pentru care ei au o "pasiune". Siteurile videochat LiveJasmin, Streamate, Imlive posteaza automat si in mod constant filmulete cu sesiunile private inregistrate ale modelelor videochat, ulterior ajungand ca modelul sa nu aiba posibilitatea de a sterge "trecutul" sau din videochat datorita dificultatii in comunicarea cu aceste platforme videochat. Din aceste motive studioul videochat ChatStudio din Bucuresti a optat pentru a nu colabora cu siteurile de mai sus si implicit au optat pentru protejarea confidentialitatii si a identitatii modelelor videochat.
Poate iti doresti ca familia sau prietenii tai sa nu stie exact ca tu te opcupi cu videochat. Din acest motiv, de pe acum iti promitem ca vei avea parte de confidentialitate si intimitate maxima in colaborarea cu studioul videochat ChatStudio. Pe contractele semnate cu noi nu va exista nicaieri termenul de VIDEOCHAT. Ne angajam prin contract sa iti protejam identitatea, intimitatea, pentru ca tu ulterior, in cazul in care vrei sa te retragi din domeniul video-chat sa nu ai nici o neplacere de felul "Te-am vazut pe Jasmin" din partea cunoscutilor, viitorilor sefi, colegi sau chiar a prietenilor/familiei care la randul lor pot vizita si ei siteuri videochat.

NOU

OFERTA SPECIALA

Comision 75% in primele 2 perioade, plus bonusuri de bun-venit si inceput activitate.

  • TRAINER personal din prima zi;
  • SUPORT TEHNIC 24/24;
  • PLATI la data fixata in contract;
  • 100% legal si transparent;
  • COMISION progresiv lunar;

Platile se fac la sfarsitul perioadei, fara intarziere, pe oricare dintre siteuri. Lucrezi 1-15 primesti banii pe 22, indiferent daca ii incasam sau nu. Sedinta foto si video 100% gratuite plus cursuri dezvoltare personala inclusiv limba engleza sau franceza.

NOUTATI - CHATSTUDIO

VIEW ALL -
TOP Call Now Button